Litteraturhuset i Oslo 23. mars 2019

Tror du livet er ment å være noe mer?

Neste Nivå LIVE

3 NØKLER TIL LIVET DU DRØMMER OM

REGISTRER DEG NÅ

Velkommen til en inspirerende og dyptgående opplevelse med Life Mastery Consultant Anne B. Øyen

Drømmer du om mer energi og overskudd, mer kjærlighet, dypere relasjoner, kreativitet og arbeidsglede, mer tidsfrihet eller mer økonomisk frihet?

Føler du deg fastlåst i dine nåværende omstendigheter, og er du usikker på hvordan du beveger deg mot livet du vil elske å leve?

Er svaret ja på noe av dette, er du invitert til Neste Nivå LIVE på Litteraturhuset i Oslo, lørdag 23. mars 2019, der du vil:

  • oppdage drømmene du bærer på så du kan leve ut den største versjonen av deg selv
  • lære å håndtere frykt, tvil og bekymring for å kunne bevege deg med selvsikkerhet mot målene dine
  • lære formelen for hvordan du oppnår bedre resultater med mindre anstrengelse

På dette inspirerende heldags-eventet vil du

Skape deg et krystallklart bilde av hva du ville elske å være, gjøre, oppleve og gi innenfor helse, forhold, arbeid, tidsfrihet og økonomisk frihet.

Gi slipp på frykt, begrensende tanker og gamle historier… og erstatte dem med nye, mer oppbyggende overbevisninger som hjelper deg oppnå det du ønsker deg.

Forstå de usynlige lovene som skaper alle resultater i livet ditt, og hvordan du kan åpne deg opp for all støtte og alle muligheter som er tilgjengelig for deg.

Bli med, møt likesinnede og få motivasjonen du trenger for å leve ut den største versjonen av deg selv!

Møt Anne

Life Mastery Consultant Anne B. Øyen kombinerer sin allsidige bakgrunn med en dypere og helhetstenkende forståelse av livet.

Som en ettertraktet livscoach og foredragsholder, tilbyr Anne inspirerende workshops og dypt transformerende coaching-programmer som hjelper klienter over hele landet få bedre kontakt med drømmene de bærer i hjertet sitt, leve ut den største versjonen av seg selv og skape seg liv de elsker å leve.

Anne har bakgrunn som danser og koreograf, og de siste 10 årene som energi- og miljøingeniør i Norges største rådgivningsselskap Multiconsult. Med utgangspunkt i DreamBuilder-systemet fra Life Mastery Institute, og kombinert med sin spennende bakgrunn, hjelper hun mennesker finne sin indre styrke, nå nye høyder og leve et visjonsdrevet liv i harmoni med sine verdier, sitt hjerte og sin sjel.

Ta kontakt hvis du har spørsmål om eventet.

Tid: Lørdag 23. mars 2019 kl. 10-16

Sted: Litteraturhuset i Oslo, Wergelandsveien 29, 0167 Oslo

Ring meg: 990 04 351

E-post: anne@nesteniva.no

 

 

 

Kom og bli med!

KJØP DIN BILLETT NÅ

 

 

 

Hva sier tidligere deltakere?

"Tusen takk for veldig inspirerende kurs. Jeg ser nå frem til å ta i bruk verktøyene jeg har fått i dag til å bygge min fremtidige hverdag med den beste versjonen av meg selv!"
-Charlotte Bringslid

"Tusen takk for din ekte og herlige formidlingsevne og engasjement som smitter over på meg!"
-Irene Engberg

 

"Takk for fint kurs, og nyttige innspill til et bedre liv med meg selv."
-Siril Bolstad

"Intuisjonen min ledet meg til Anne og Neste Nivå LIVE, lørdag 3. februar på Litteraturhuset i Oslo.

Dette med blant annet å børste støv av drømmene vi bærer inni oss, men som vi er alt for travle til å kjenne på…

Denne dagen fikk meg mer bevisst… Om ingrodde mønstre man har, som hindrer kreativitet og progress og som gjør at vi ikke kan fullt ut være HELT TRYGG i ett og alt.

Jeg har etter eventet blitt en tryggere, skarpere og enda mer bevisst person. Og det merker jeg i dagliglivet mitt.

Jeg vil takke både intuisjonen min og meg selv, som hoppet i det, tross travle tider og at jeg måtte opp tidlig lørdag morgen. Men høyest vil jeg takke Anne for det utrolig fine seminaret, med så godt innhold! Det var inspirerende og veldig interessant!"

-Vivian

Anne har lært meg å drømme igjen, og vist at det å våge å se visjonen av meg selv i det livet jeg ønsker å leve er det viktigste steget mot forandring. Hun har gitt meg verktøy å bruke på veien til det jeg ønsker å leve i. Selv om jeg har lang vei å gå enda, er jeg på vei - og jeg tør å tro på at jeg får det til. Å vite at jeg kan rådføre meg med Anne er en stor trygghet - og hun viser gjennom det hun selv har fått til at alt faktisk ER mulig - bare man tør å drømme stort nok.

- Unni